Etsintäkuulutus: XFLOW/3DEXPERIENCE CFD Senior Consultant

16.12.2020

RAND Simulation Oy on korkeatasoisia simulointiohjelmistoja ja -osaamista tarjoava yritys. Kuulumme RAND Finland -konserniin, joka toimii Dassault Systemesin ohjelmistojen asiantuntijana ja jälleenmyyjänä. Toimimme Suomessa ja Baltiassa. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla lentokentän välittömässä läheisyydessä sekä Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Vilnassa.

Innostutko virtauksen simuloinneista eli CFD:sta?

Laajennamme osaamistamme virtausmekaniikan alueelle, joten etsimme kokenutta virtauslaskennan simulaatioasiantuntijaa. Tulet vastamaan teknisesti RANDin CFD-osaamisen kehittämisestä ja kasvattamisesta. Konkreettisella simulointiosaamisellasi autat ja innostat suomalaisia yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa realistisen simuloinnin avulla.

Ohjelmistotyökalusi tulevat olemaan SIMULIA XFlow ja 3DEXPERIENCE Platformin virtauslaskentaroolit. Alkuvaiheessa työtehtäviin tulee kuulumaan oman kouluttautumisen lisäksi osallistuminen myynti- ja asiakasprojekteihin sekä ohjelmistoesittelyihin teknisenä asiantuntijana. Työnkuvasi tulee kehittymään osaamisesi kasvaessa ja pystyt itse vaikuttamaan merkittävästi työurasi suuntaan RAND Simulationin palveluksessa. Voit työskennellä valitsemallasi RAND:in toimipisteellä.

Etsimällämme hakijalla on:

  • Käytännön kokemusta CFD:n soveltamisesta teollisuuden projekteissa
  • Näkemystä teollisuuden tulevaisuuden simulointitarpeista
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana simulointitiimiämme
  • Tinkimätöntä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduiksi katsotaan:

  • Osaaminen SIMULIA XFlow tai 3DEXPERIENCE -ohjelmistoista
  • Osaaminen muista virtauslaskentaohjelmistoista
  • Kokemus 3D-mallinnuksesta

Tämä on loistava tilaisuus CFD-osaajalle, joka tahtoo mullistaa suomalaista tuotekehitystä tuomalla SIMULIA XFlow’ta ja 3DEXPERIENCE:ä suomalaisiin yrityksiin, motivoituu uusista kehittymismahdollisuuksista ja on valmis sujahtamaan suomalaiseen teollisuuden simulointimaailmaan! 

Jos koet olevasi etsimämme loistotyyppi, tartu tilaisuuteen ja näytä meille mistä sinut on tehty! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: kilwa.arola@rand.fi sekä jari.suokas@rand.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat Simulation Manager Kilwa Ärölä puh. 040 759 5129 / kilwa.arola@rand.fi sekä Toimitusjohtaja Jari Suokas, puh. 040 186 8886 / jari.suokas@rand.fi