Helmikuun ajan CATIA tai SIMULIA -pilvipalvelulisenssin ostajalle HP ZBOOK 15 Rand Edition kannettava veloituksetta

29.01.2018

Lisää tehoa, lisää kommunikointia, vähemmän kustannuksia!

 
Helmikuun ajan annamme CATIA tai SIMULIA pilvipalvelulisenssin ostajalle HP ZBOOK 15 Rand Edition -kannettavan tehotyöaseman veloituksetta!

 
Kiinnostuitko? Annamme mielellämme lisätietoja CATIA & SIMULIA -pilvipalvelun hyödyistä sekä helmikuun kampanjastamme. Lisätietoja saat täältä tai ottamalla suoraan yhteyttä:

3DEXPERIENCE kompassi

Jari Suokas puh. 040 186 8886
jari.suokas@rand.fi
 
tai
 
Sami Hämäläinen puh. 040 585 8889
sami.hamalainen@rand.fi
 

CATIA & SIMULIA 3DEXPERIENCE -pilvipalvelu muuttaa käsityksen suunnittelu- ja simulointityökalujen hinnoittelun ja käyttöönoton kustannuksista

Pilvipalvelukäytössä Asiakkaan ei tarvitse investoida omaan serverilaitteistoon ja laitteiston ylläpitoon. Valmis ja testattu ympäristö on käytössäsi muutamassa minuutissa ja voit olla keskittyä tuotekehitysprojekteihisi 100 % teholla HETI.

Dassault Systemes huolehtii ohjelmiston sekä serverilaitteistojen ylläpidosta.
 

CATIA & SIMULIA 3DEXPERIENCE hyödyt pilvipalvelukäytössä ovat:
  • Yksinkertaisuus - ei tarvita laajaa käyttöönottoprojektia, pääset vauhtiin muutamassa minuutissa.
  • Turvallisuus ja luotettavuus - täysin turvallinen järjestelmä tietoteknistä tukea ja järjestelmän käytettävyyttä 24/7.
  • Kommunikointi3DEXPERIENCE-alustalla, olet reaaliaikaisessa yhteydessä työtovereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa missä päin maailmaa tahansa. Voit tehdä yhteistyötä projekteissa saumattomasti.
  • Skaalautuvuus - 3DEXPERIENCE skaalautuu joustavasti tarpeidesi mukaisesti. Voit lisätä nopeasti uusia käyttäjiä tai rooleja vastaamaan toimintanne kasvua.