Tietoa meistä

Rand Finland Oy on korkeatasoisia PLM/CAD/CAM järjestelmiä ja -osaamista tarjoava yritys. Tarjoamme työkalut ja koulutuksen 3D-suunnitteluun, simulointiin sekä tuotetiedon hallintaan. Toimimme Suomen johtavana Dassault Systemesin High-End -järjestelmien (CATIA, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, EXALEAD) jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Kasvumme on jatkuvaa, jonka vuoksi etsimmekin jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. 

Mitä meillä on tarjottavana?

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera.

Ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Jari Suokas
Puh: 040 186 8886
jari.suokas(a)rand.fi

Sales Manager/Key Account Manager

Toimintamme laajentuessa, haemme joukkoomme myyntihenkistä ohjelmistomyyjää, jolla on kokemusta myös konsultointi- ja projektimyynnistä. Työskentelet asiakaspalveluhenkisesti ja myyntityösi on aktiivista ja tuloksellista. Raportoit myynnistä suoraan toimitusjohtajallemme. Työt alkavat monipuolisella perehdytyksellä, johon sisältyy koulutus.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, mutta halutessasi voit työskennellä myös Tampereen tai Jyväskylän toimipisteessä.

Toivomme Sinulta:

  • Kokemusta ohjelmisto-, konsultointi- ja projektimyynnistä
  • Vastuullisuutta ja tehokkuutta
  • Tinkimätöntä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
     

Jos koet olevasi etsimämme loistotyyppi, tartu tilaisuuteen ja näytä meille mistä sinut on tehty! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Jari Suokas, puh. 040 186 8886. Lähetä hakemuksesi/CV:si Jarille osoitteeseen jari.suokas@rand.fi.