Tietoa meistä

RAND Finland Oy on korkeatasoisia PLM/CAD/CAM järjestelmiä ja -osaamista tarjoava yritys. Tarjoamme työkalut ja koulutuksen 3D-suunnitteluun, simulointiin sekä tuotetiedon hallintaan. Toimimme Suomen johtavana Dassault Systemesin High-End -järjestelmien (CATIA, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, EXALEAD) jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä.

Kasvumme on jatkuvaa, jonka vuoksi etsimmekin jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. 

Mitä meillä on tarjottavana?

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera.

Ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Jari Suokas
Puh: 040 186 8886
jari.suokas@rand.fi

Simulation Analyst

RAND Simulation Oy on korkeatasoisia simulointiohjelmistoja ja -osaamista tarjoava yritys, joka kuuluu RAND Finland -konserniin. Toimimme Suomessa ja Baltian maissa. Meillä on toimipisteet Vantaalla lentokentän välittömässä läheisyydessä sekä Tampereella.

Haemme nyt joukkoomme simulaatioasiantuntijaa, joka pystyy auttamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa realistisen simuloinnin avulla.

Tehtävänäsi on osallistua mallinnus- ja simulointiprojekteihin kokeneiden konsulttiemme ohjauksessa. Työ painottuu värähtelymekaniikka- ja lujuusanalyysien suorittamiseen. Myös virtausdynamiikan osaaminen katsotaan eduksi. Tarpeen mukaan osallistut myös laskenta-, esi- ja jälkikäsittelytyökalujen sekä menetelmien kehittämiseen.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai olet valmistumisvaiheessa oleva teekkari. Omaat jonkin verran kokemusta mallintamisesta ja laskennasta elementtimenetelmään pohjautuvalla ohjelmistolla. Olet halukas oppimaan ja kehittymään Senior Simulation Analyst -tehtäviin. Työssäsi tulet käyttämään englannin kieltä päivittäin. Kokemus laskentaohjelmista ja 3D CAD -järjestelmistä sekä Python ja FORTRAN -ohjelmointikielten tuntemus on eduksi.

Toivomme:

  • Vankkaa lujuustekniikan perusteiden hallintaa
  • Vastuullisuutta ja tehokkuutta
  • Tinkimätöntä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Työt alkavat monipuolisella perehdytyksellä, johon sisältyy syvällinen koulutus.

Tämä on loistava tilaisuus uransa alkutaipaleella olevalle tai jo muutaman vuoden simuloinnin parissa työskennelleelle ammattilaiselle, joka on kiinnostunut uusista kehittymis- ja etenemismahdollisuuksista. Jos koet olevasi etsimämme loistotyyppi, tartu tilaisuuteen ja näytä meille mistä sinut on tehty! Lähetäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja lisätietoja:

Kilwa Ärölä puh. 040 759 5129 kilwa.arola@rand.fi tai
Jari Suokas puh. 040 186 8886 jari.suokas@rand.fi