Rekrytointi

RAND Finland Oy on korkeatasoisia PLM/CAD/CAM järjestelmiä ja -osaamista tarjoava yritys. Tarjoamme työkalut ja koulutuksen 3D-suunnitteluun, simulointiin sekä tuotetiedon hallintaan. Toimimme Suomen johtavana Dassault Systemesin High-End -järjestelmien (CATIA, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, EXALEAD) jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kasvumme on jatkuvaa, jonka vuoksi etsimmekin jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. 

Mitä meillä on tarjottavana?

Tarjoamme haastavia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera.

Ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Jari Suokas
Puh: 040 186 8886
jari.suokas@rand.fi

3DEXPERIENCE PLM Senior Consultant, (Tampere,Vantaa,Jyväskylä,Oulu)

 Toimintamme laajentuessa, haemme kokenutta PLM osaajaa, jonka intohimona on auttaa nykyisiä ja tulevia Asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä PLM prosessien ja ohjelmistojen avulla.

Alkuvaiheessa työtehtäviin tulee kuulumaan, oman kouluttautumisen lisäksi osallistuminen, PLM asiakasprojekteihin täysivaltaisena PLM teamimme jäsenenä.

Työnkuva tulee kehittymään osaamisesi kasvaessa ja pystyt itse vaikuttamaan merkittävästi työurasi suuntaan Rand Finlandin palveluksessa.

 

Toivomme:

  • Kokemusta PLM/PDM projekteista
  • Vankkaa ymmärrystä teollisuuden tulevaisuuden IT-tarpeista
  • Kokemus valmistuksen järjestelmistä on eduksi
  • 3DEXPERIENCE ENOVIA osaamista
  • Vastuullisuutta ja tehokkuutta
  • Tinkimätöntä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana PLM teamiamme
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Tämä on loistava tilaisuus jo kokemusta omaavalle  PLM osaajalle, joka on kiinnostunut uusista kehittymismahdollisuuksista!

Jos koet olevasi etsimämme loistotyyppi, tartu tilaisuuteen ja näytä meille mistä sinut on tehty! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Jari Suokas, puh. 040 186 8886. Lähetä hakemuksesi/CV:si Jarille osoitteeseen jari.suokas@rand.fi .

3