Eroon tuotteen haasteista simulointiklinikalla!

RAND Finlandin simulointiklinikka on yrityksille ilmainen mahdollisuus kokeilla simuloinnin mahdollisuuksia omissa tuotteissa, koneissa tai laitteissa. Simulointiklinikka on tarkoitettu yrityksille, joilla ei ole aiempaa tai vain vähäistä kokemusta simuloinneista.

 

Mitä on simulointi?

Simuloinneilla parannetaan tuotteen, koneen tai laitteen laatua, turvallisuutta, toiminnallisuuksia ja käyttäytymistä, sillä niillä saadaan mahdollisimman realistinen kuva koneen, laitteen tai ympäristön käyttäytymisestä. Tuotteista voidaan simuloida esimerkiksi rakenteen lujuusominaisuuksia, lämmönjohtumista, liikkumista, värähtelyä, ääntä, virtauksia ja sähkömagnetismin vaikutusta. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi teemme multifysikaalisia simulointeja, joissa yhdistyvät edellä mainittujen osa-alueiden simuloinnit parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Keille simulointi sopii?

Simulointi sopii kaikille fyysisiä tuotteita, laitteita, koneita, komponentteja ja älyteknologiaa koneita suunnitteleville ja valmistaville yrityksille.

 

Mitä simulointiklinikalla tapahtuu?

Simulointiklinikalle voit ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Ilmoittautumisen jälkeen varaamme teille simulointiklinikkatapaamisen, jonka aikana käymme simuloinnin perusteet sekä tutkimme yhdessä tuotettanne sekä sen haasteita. Tämän perusteella RAND Finlandin ekspertit tekevät tuotteellenne simulointisuunnittelman, jolla tuotteen suurin haaste saataisiin ratkaistua. Asiantuntijamme tekevät suunnitelman simuloinnit tuotteellenne. Toisessa tapaamisessa käymme läpi simulointien tuloksia sekä esittelemme tarvittavat simulointitoimenpiteet, joilla tuotteenne haaste ratkeaa.

Varaa aika simulointiklinikalle!

Jari Suokas
040 186 8886
jari.suokas@rand.fi

Martin Welroos
040 844 6886
martin.welroos@rand.fi