CATIA 3DEXPERIENCE On Cloud

Ajasta ja paikasta riippumatonta työskentelyä - tehokkailla 3DEXPERIENCE-työkaluilla

CATIA 3DEXPERIENCE -pilviratkaisu mullistaa suunnitteluympäristön käyttöönotto- ja ylläpitokustannukset. 
Muutamassa minuutissa saat käyttöösi erittäin edistyksekkään ja tarpeidenne mukaan skaalautuvan tuotekehitysympäristön ilman viikkoja tai kuukausia kestävää asennus- ja käyttöönottoprojektia. Me huolehdimme järjestelmän käytettävyydestä 24/7, sinä voit keskittyä olennaiseen. 

Halutessasi 3DEXPERIENCE-pilviratkaisu tarjoaa toiminallisuudet tuotteen koko elinkaaren hallintaan alkaen helposta ja tehokkaasta dokumenttien hallinnasta ja päätyen vaativaan 3D-mallinnukseen ja simulointeihin. Lue lisää tarjolla olevista roolipohjaisista ratkaisuista  täältä.

  • Katso 20 minuutin webinaari CATIA for Cloud Mechanical Designer
  • Katso 20 minuutin webinaari CATIA for Cloud Creative Designer

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä, niin annamme mielellämme lisätietoja.

3DEXPERIENCE-pilviratkaisun edut ovat:

  • Yksinkertaisuus - ei tarvita laajaa käyttöönottoprojektia, pääset vauhtiin muutamassa minuutissa.
  • Turvallisuus ja luotettavuus - täysin turvallinen järjestelmä tietoteknistä tukea ja järjestelmän käytettävyyttä 24/7.
  • Kommunikointi - 3DEXPERIENCE-alustalla, olet reaaliaikaisessa yhteydessä työtovereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa missä tahansa päin maailmaa. Voit tehdä yhteistyötä projekteissa saumattomasti.
  • Skaalautuvuus - 3DEXPERIENCE skaalautuu joustavasti tarpeidesi mukaisesti.  Voit lisätä nopeasti uusia käyttäjiä tai rooleja vastaamaan toimintanne kasvua.

Lataa tästä esite!