Realistisella simuloinnilla kustannustehokkuutta ja laatua suunnitteluun

SIMULIA-tuoteperheellä (Abaqus, IsightFE-safe, Tosca, Simpack) varmistetaan suunnitellun tuotteen toimivuus käytännön olosuhteissa ennen kuin ensimmäistäkään fyysistä prototyyppiä on valmistettu. Simuloinneilla voidaan nopeasti vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja perustaa suunnitteluratkaisut luottavaisin mielin simulointien antamaan tietoon siitä, miten tuote käyttäytyy todellisissa käyttöolosuhteissaan.
RAND Finland tarjoaa asiakkailleen parhaiden asiantuntijoiden osaamisen ja avun muun muassa rakenteiden muodon optimoinnissa ja monifysikaalisten ilmiöiden mallintamisessa.

Lue lisää SIMULIA-ohjelmistosta Dassault Systemes’n sivuilta.

 

SIMULIA Tosca

Rakenteen muoto on useimmiten merkittävin tekijä siinä, kuinka hyvin lopputuotteessa saavutetaan ne toivotut ominaisuudet, jotka tuottavat parhaan kilpailukyvyn.

Tosca on työkalu, jonka avulla suunnittelija optimoi rakenteen muodon nopeasti ja automaattisesti. Muodon voi optimoida erilaisten ominaisuuksien (jäykkyys, lujuus, paino, värähtelytaajuus jne.) suhteen. Optimointitavoite riippuu siitä, mitkä ominaisuudet ovat tuotteen kannalta tavoiteltavimmat.

Tosca hyödyttää yrityksen tuotekehitys- ja suunnittelutyötä kolmella tavalla. Tärkein on se, että suunnittelun tulos eli tuote, on parempi ja kilpailukykyisempi. Toiseksi suunnittelun läpimenoaika (time-to-market) lyhenee ja kolmanneksi suunnittelutyön kustannukset pienenevät. Lue lisää Dassault Systemesin sivuilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin annamme mielellämme lisätietoja.