SIMULIA-ohjelmistot ja palvelut

Dassault Systemesin SIMULIA-tuoteperheellä varmistetaan suunnitellun tuotteen toimivuus käytännön olosuhteissa ennen kuin ensimmäistäkään fyysistä prototyyppiä on valmistettu. Simuloinneilla voidaan nopeasti vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja perustaa suunnitteluratkaisut luottavaisin mielin simulointien antamaan tietoon siitä, miten tuote käyttäytyy todellisissa käyttöolosuhteissaan. 

RAND tarjoaa asiakkailleen parhaiden asiantuntijoiden osaamisen ja avun työkaluvalintoihin sekä käyttöön, muun muassa rakenteiden muodon optimointiin ja monifysikaalisten ilmiöiden mallintamiseen. Suunnittelemme oikean ohjelmistopaketin ja varmistamme, että asiakas saa tarvitsemansa simulointityökalut. Hoidamme ohjelmistojen käyttöönoton sekä teknisen tuen - siitä meillä on yli 20 vuoden kokemus.

Ohjelmistot

3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE-pilvipalvelu kokoaa organisaation kaikki 3D-suunnittelun, analysoinnin ja simuloinnin työkalut yhteen käyttöliittymään.

Lue lisää

SIMULIA Abaqus

Abaqus on elementtimenetelmään pohjautuva kattava ohjelmistopaketti, joka soveltuu vaativienkin fysikaalisten ilmiöiden simulointiin.

Lue lisää

SIMULIA CST Studio Suite

CST Studio Suite on sähkömagneettisten komponenttien ja järjestelmien suunnitteluun tarkoitettu 3D-ohjelmisto.

Lue lisää

SIMULIA PowerFLOW

PowerFLOW on virtausmekaniikan simulointiohjelmisto korkealaatuiseen CFD-simulointiin.

Lue lisää

SIMULIA Simpack

Simpack on monikappalesimulointiin räätälöity ohjelmisto, joka tarjoaa työkaluja erilaisten koneiden ja laitteiden dynaamisen käyttäytymisen simulointiin. 

Lue lisää

FE-safe

FE-safe on markkinoiden johtava väsymislaskentaohjelmisto, joka voidaan kytkeä yhteen suosituimpien FEA-ohjelmistojen kanssa.

Lue lisää

Tosca

Tosca tarjoaa tehokkaat optimointityökalut sekä rakenne- että virtauslaskennan tarpeisiin.

Lue lisää

Isight

Isightilla kytketään eri laskentaympäristöt toisiinsa ja samaan ympäristöön, mikä mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron, parametrisen optimoinnin ja laskennan automatisoinnin.

Lue lisää

Palvelut

Varaa aika Simulointiklinikalle

Simulointiklinikka ei ole perinteinen ohjelmistoesittely vaan kyseessä RAND Finlandin kokeneiden eksperttien johdolla tehtävä projekti, josta asiakas saa käyttökelpoisia tuloksia tuotekehityksensä käyttöön. Simulointiklinikka ei maksa asiakkaalle mitään. 

Lisätietoa Simulointiklinikasta

 

Mittadatan ja simuloinnin yhdistäminen

Miten saada täysi hyöty irti sekä mittauksesta että simuloinnista? Tietysti yhdistämällä molempien parhaimmat puolet käyttäen hybridimallia! Hybridimallilla mittapisteistä mittattu data voidaan laajentaa simulointimallin avulla koko tuotteelle. Käyttäen rajallista määrää mittapisteitä on mahdollista päästä käsiksi koko tuotteen kiihtyvyyksiin, nopeuksiin, siirtymiin ja jopa jännityksiin. Samalla vältytään mittauksen ja simuloinnin mahdollisilta rajoitteilta. Esimerkiksi kiihtyvyysanturia tai venymäliuskaa ei tilanpuutteen vuoksi välttämättä saada asennettua kiinnostavaan kohtaan tuotetta, tai kuormituksen määrittäminen simulointimalliin on vaikeaa ja se tuottaa laskentatulokseen virhettä. Muutaman mittapisteen kiihtyvyyksistä koko tuotteen jännityksiin. Ota meihin yhteys ja selvitetään yhdessä miten hybridimallia voidaan hyödyntää osana teidän tuotekehitystänne!

  

Kiinnostuitko? 

Ole meihin yhteydessä! Kerromme mielihyvin lisää!

Jari Suokas
puh. +358 40 186 8886
jari.suokas@rand.fi

Martin Welroos
puh. +358 40 844 6886
martin.welroos@rand.fi