Realistisella simuloinnilla kustannustehokkuutta ja laatua suunnitteluun

SIMULIA-tuoteperheellä (Abaqus, IsightFE-safe, Tosca, Simpack) varmistetaan suunnitellun tuotteen toimivuus käytännön olosuhteissa ennen kuin ensimmäistäkään fyysistä prototyyppiä on valmistettu. Simuloinneilla voidaan nopeasti vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja perustaa suunnitteluratkaisut luottavaisin mielin simulointien antamaan tietoon siitä, miten tuote käyttäytyy todellisissa käyttöolosuhteissaan.

RAND Finland tarjoaa asiakkailleen parhaiden asiantuntijoiden osaamisen ja avun muun muassa rakenteiden muodon optimoinnissa ja monifysikaalisten ilmiöiden mallintamisessa.

Lue lisää SIMULIA-ohjelmistosta Dassault Systemes’n sivuilta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin annamme mielellämme lisätietoja.

Simulointiklinikka

Realistisen simuloinnin tehokkuus tuotekehityksen olennaisena osana on jo pitkään ollut tunnustettu lähtökohta. Yrityksillä on kuitenkin ollut merkittäviä vaikeuksia saada kaikki mahdollinen hyöty irti simuloinnista. Tästä syystä olemme kehittäneet SIMULOINTIKLINIKKA-konseptin. SIMULOINTIKLINIKKA ei ole ”perinteinen” ohjelmistoesittely, vaan kyseessä on yhdessä tehtävä projekti, josta Asiakas saa käyttökelpoisia tuloksia tuotekehityksensä käyttöön.

SIMULOINTIKLINIKKA:
  • on matalan kynnyksen mahdollisuus nykyaikaisen realistisen simuloinnin mahdollisuuksien ja ennen kaikkea etujen ymmärtämiseen.
  • antaa käyttöönne kokeneet realistisen simuloinnin osaajamme.
  • tutustuttaa Asiakkaan simuloinnin konkreettisiin hyötyihin tuotekehityksen työkaluna.
  • räätälöidään jokaiselle Asiakkaalle.
  • käyttää aina Asiakkaan omaa 3D-CAD dataa, simuloinnit toteutetaan SIMULIA-tuoteperheen ohjelmistoilla.

Täytä lomake tai ota yhteyttä puhelimitse, jos haluat lisätietoja tai varata ajan SIMULOINTIKLINIKALLE.

Jari Suokas, puh. 040 186 8886
Martin Welroos, puh. 040 844 6886