Start upin tuotekehitys

Kehittääkö yrityksesi fyysisiä tuotteita? Suosittelemme 3DEXPERIENCE-alustaa!

Dassaultin pilvipohjainen 3DEXPERIENCE Platform sopii myös start-upeille sekä aloitteleville yrittäjille. Suunnitele, simuloi ja hallinnoi tuotteet 3DEXPERIENCE:ssä. Pilvipohjainen tuotekehitysalusta 3DEXPERIENCE on täysin muokattavissa yrityksesi tarpeisiin. Ratkaisu on kustannustehokas: maksatte vain tarvitsemistanne toiminnallisuuksista. Pilvipohjaista 3DEXPERIENCE:ä käytetään selaimen yli, jolloin suunnittelijat pääsevät projektien kimppuun mistä ja milloin vain. 3DEXPERIENCE toimii hyvin tavanomaisella verkkoyhteydellä.

 

Järjestä yrityksesi tuotekehitys alusta asti oikein 3DEXPERIENCE:llä

3DEXPERIENCE Platform ei vaadi start upilta tai yrittäjältään isoa budjettia tai jättimäistä insinööriarmeijaa. Turvallinen ratkaisu. Kasvata ominaisuuksia tarpeen mukaan; uudet ominaisuudet saat käyttöösi välittömästi tilauksesta.

Lataa tästä 3DEXPERIENCE -esite (PDF)

3DEXPERIENCE CATIA tarjous start-up yrityksille, lisenssit veloituksetta ensimmäiselle vuodelle

Dassaultin pilvipohjainen 3DEXPERIENCE platform sopii start upeille, joissa tehdään tuotesuunnittelua. Suunnittele, simuloi ja hallinnoi tuotteet 3DEXPERIENCE:ssä, ja järjestä kollegoille live-näkymä tuoteprojekteihin. Roolipohjainen platform on täysin muokattavissa kunkin yrityksen tarpeisiin. Pilvipohjaista 3DEXPERIENCE:ä käytetään selaimen yli ja se toimii tavanomaisella verkkoyhteydellä. 

3DEXPERIENCE peruskoulutus sekä 3DEXPERIENCE CATIA -lisenssi vuodeksi yhteishintaan 1000 EUR  

Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti. Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: jari.suokas@rand.fi, 040 186 8886

Lataa tästä 3DEXPERIENCE CATIA -esite (PDF)

Ota yhteyttä

Kiinnostaako 3DEXPERIENCE? Ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Jari Suokas
jari.suokas@rand.fi
040 186 8886