Kaiken kattava tuotekehityksen ohjelmisto

CATIA-3D-suunnitteluympäristön tuoteperhe on Dassault Systemesin uraa uurtava CAD, CAM, CAE, PLM ja 3D -ohjelmisto, joka kattaa kaikki tuotekehitysprosessin työkalut konseptisuunnittelusta tuotannon toteutukseen. CATIA muotoutuu monen teollisuuden alan käytettäväksi ja sen pilvipohjainen versio mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön tuotekehityksessä. CATIA-tuoteperheestä löytyy kustannustehokkaat ratkaisut suurille ja pienille organisaatioille sekä erilaisille yritysverkostoille.

CATIA V5

CATIA V5 parametriseen ja non-parametriseen mallinnukseen on alamme käytetyin CAD, jossa käy myös perustason FEA-analyysit ja machining. V5 korvasi aikanaan V4 paremmalla käytettävyydellä, tuella ja uusilla toiminnoilla.

Lue lisää

CATIA 3DEXPERIENCE On Premise

Tämän CATIA:n mallinnuspuoli on pitkälti samanlainen kuin V5:ssa. CATIA 3DEXPERIENCE On Premiseen kuuluu PDM ja PLM -ohjelmisto ENOVIA. Parannettu linkkihallinta korjaa mallinnusongelmia ja ENOVIA-pohjaisuus mahdollistaa datan tallennuksen keskitetysti yhteen paikkaan. Tämä CATIA ei ole laitesidonnainen vaan sitä voi käyttää mistä vain.

Lue lisää

CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

CATIA 3DEXPERIENCE eli CATIA on the Cloudissa yhdistyvät CATIA On Premisen ominaisuudet ja integroituvuus muihin Dassaultin työkaluihin, kuten SIMULIA, DELMIA ja ENOVIA -ohjelmistoihin. Tässä CATIA:ssa on www-pohjainen PLM sekä mallien katselu ilman ohjelmiston asennusta. Se sopii näin myös yrityksen muiden toimintojen käyttöön.

Lue lisää  Lataa esite

CATIA teille?

Meidän erityisosaamistamme on auttaa asiakkaitamme valitsemaan juuri oikeat CATIA-lisenssit. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Ota yhteyttä

CATIA 3D Design