Tutustu SIMULIA-ohjelmistoihin

Dassault Systemesin SIMULIA-tuoteperheellä varmistetaan suunnitellun tuotteen toimivuus käytännön olosuhteissa ennen kuin ensimmäistäkään fyysistä prototyyppiä on valmistettu. Simuloinneilla voidaan nopeasti vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja perustaa suunnitteluratkaisut luottavaisin mielin simulointien antamaan tietoon siitä, miten tuote käyttäytyy todellisissa käyttöolosuhteissaan. 

Rand tarjoaa asiakkailleen parhaiden asiantuntijoiden osaamisen ja avun työkaluvalintoihin sekä käyttöön, muun muassa rakenteiden muodon optimointiin ja monifysikaalisten ilmiöiden mallintamiseen. Suunnittelemme oikean ohjelmistopaketin ja varmistamme, että asiakas saa tarvitsemansa simulointityökalut. Hoidamme ohjelmistojen käyttöönoton sekä teknisen tuen - siitä meillä on yli 20 vuoden kokemus. Randin ekspertit tuntevat SIMULIA-ohjelmistot läpikotaisin.

Simulointiklinikalle?

Simulointiklinikka ei ole perinteinen ohjelmistoesittely vaan kyseessä Randin kokeneiden eksperttien johdolla tehtävä projekti, josta asiakas saa käyttökelpoisia tuloksia tuotekehityksensä käyttöön. Simulointiklinikka ei maksa asiakkaalle mitään. Lue lisää Simulointiklinikasta.

Abaqus

Abaqus on elementtimenetelmään pohjautuva kattava ohjelmistopaketti, joka soveltuu vaativienkin fysikaalisten ilmiöiden simulointiin.

Lue lisää

Simpack

Simpack on monikappalesimulointiin räätälöity ohjelmisto, joka tarjoaa työkaluja erilaisten koneiden ja laitteiden dynaamisen käyttäytymisen simulointiin. 

Lue lisää

CST Studio Suite

CST Studio Suite on sähkömagneettisten komponenttien ja järjestelmien suunnitteluun tarkoitettu 3D-ohjelmisto.

Lue lisää

XFlow

XFlow on virtausmekaniikan simulointiohjelmisto korkealaatuiseen CFD-simulointiin.

Lue lisää

FE-safe

FE-safe on markkinoiden johtava väsymislaskentaohjelmisto, joka voidaan kytkeä yhteen suosituimpien FEA-ohjelmistojen kanssa.

Lue lisää

Isight

Isightilla kytketään eri laskentaympäristöt toisiinsa ja samaan ympäristöön, mikä mahdollistaa sujuvan tiedonsiirron, parametrisen optimoinnin ja laskennan automatisoinnin.

Lue lisää

Tosca

Tosca tarjoaa tehokkaat optimointityökalut sekä rakenne- että virtauslaskennan tarpeisiin.

Lue lisää

3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE-pilvipalvelu kokoaa organisaation kaikki 3D-suunnittelun, analysoinnin ja simuloinnin työkalut yhteen käyttöliittymään.

Lue lisää

Kiinnostuitko? 

Ole meihin yhteydessä! Annamme mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä