Tietosuojaseloste

RAND Finland Oy on sitoutunut noudattamaan Suomen henkilötietolakia ja EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta. Olemme myös sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä.

Rekisterinpitäjä
Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:
RAND Finland Oy (Y-tunnus 1749513-4)
Äyritie 20, 01510 Vantaa

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Jari Suokas, puh. 040 186 8886, jari.suokas@rand.fi

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä
Käyttäjän itsensä antamat tiedot, kuten nimi, yritys, puhelinnumero, sähköposti jne. Keräämme myös tietoa hankituista tuotteista ja palveluista. Evästeet keräävät lisäksi sivuston käyttötietoja.

Rekisterin käyttötarkoitus
RAND Finlandin ja konserniin kuuluvien muiden yritysten, RAND Finlandin päämiesten ja alihankinnan myynnin, markkinoinnin sekä teknisen tuen käyttöön. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisesti kohdennetun sisällön tuottamiseen myynnissä, markkinoinnissa ja teknisessä tuessa. Tietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa rajoissa.

Miten tietojani säilytetään
Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä.

Säilytämme tietojasi vain tarvittavan ajan. Henkilön pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida RAND Finlandin järjestelmistä.

 
Tietoa evästeistä

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.