15.6.2018 asti CATIA tai SIMULIA -pilvipalvelulisenssin ostajalle HP ZBOOK 15 Rand Edition kannettava tehotyöasema veloituksetta!

15.05.2018

Lisää tehoa, lisää kommunikointia, vähemmän kustannuksia!

Annamme CATIA tai SIMULIA -pilvipalvelulisenssin ostajalle HP ZBOOK 15 Rand Edition kannettavan tehotyöaseman veloituksetta. Tarjous on voimassa 15.6.2018 asti, toimi siis pian!

Kiinnostuitko? Annamme mielellämme lisätietoja CATIA & SIMULIA -pilvipalvelun hyödyistä sekä alkukesän kampanjastamme.

Lisätietoja saat www-sivuiltamme tai ottamalla suoraan yhteyttä:

Jari Suokas puh. 040 186 8886
jari.suokas@rand.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön jättämällä yhteystietosi www-sivujemme yhteydenottolomakkeella.

 

CATIA & SIMULIA 3DEXPERIENCE -pilvipalvelu muuttaa käsityksen suunnittelu- ja simulointityökalujen hinnoittelun ja käyttöönoton kustannuksista

Pilvipalvelukäytössä Asiakkaan ei tarvitse investoida omaan serverilaitteistoon ja laitteiston ylläpitoon. Valmis ja testattu ympäristö on käytössäsi muutamassa minuutissa ja voit olla keskittyä tuotekehitysprojekteihisi 100 % teholla heti. Dassault Systemes huolehtii ohjelmiston sekä serverilaitteistojen ylläpidosta.

CATIA & SIMULIA 3DEXPERIENCE hyödyt pilvipalvelukäytössä ovat:
  • Yksinkertaisuus - ei tarvita laajaa käyttöönottoprojektia, pääset vauhtiin muutamassa minuutissa.
  • Turvallisuus ja luotettavuus - täysin turvallinen järjestelmä tietoteknistä tukea ja järjestelmän käytettävyyttä 24/7.
  • Kommunikointi3DEXPERIENCE-alustalla, olet reaaliaikaisessa yhteydessä työtovereiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa missä tahansa päin maailmaa. Voit tehdä yhteistyötä projekteissa saumattomasti.
  • Skaalautuvuus - 3DEXPERIENCE skaalautuu joustavasti tarpeidesi mukaisesti.  Voit lisätä nopeasti uusia käyttäjiä tai rooleja vastaamaan toimintanne kasvua.
3DEXPERIENCE kompassi